Schoonmaakbedrijf voor Swalmen, Reuver en omgeving

Schoonmaakbedrijf in Beesel, Swalmen of Reuver op zoek naar een professionele schoonmaakdienst voor uw bedrijf, praktijk of instelling? Door heel Limburg levert onze schoonmaakcentrale diverse diensten op het gebied van Schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen, zodat daarmee optimale rendementen kunnen worden bereikt. 

Wij reinigen onder andere industriële fabriekshallen, kantoorpanden, winkelcentra, appartementencomplexen en gezondheidscentra. 

Uitgebreide binnen- en buitenreiniging

Onder andere kunt u ons schoonmaakbedrijf in Swalmen en andere locaties inzetten voor periodieke schoonmaakdiensten per dag, week, maand of kwartaal en ook incidentele reinigingsprojecten zijn mogelijk. Daarbij kunnen we binnen- met buitenschoonmaakwerk als totaalpakket combineren. 

Pluspunten van ons dienstenpakket:

- Bij de interne bedrijfsschoonmaak pakken we ook de vloer- en tapijtreiniging plus vlekbehandeling op, reinigen we lamellen en luxaflexen en zorgen wij voor het onderhoud van plafonds. Natuursteen vloeren kunnen we weer als nieuw polijsten.

- Glasbewassingen voeren we uit met telescopische wassystemen waarmee we tot grote hoogte komen. Ook omlijstend houtwerk en kozijnen nemen we mee. Verder verwijderen we onder andere groene aanslag op gevelplaten, lichtkoepels en lichtbakken. 

- Voor het reinigen van zonnepanelen werken wij met mineraal- en kalkvrij water, gecombineerd met speciale borstels waarmee we krasloos de panelen van vuil ontdoen. Meestal is een keer per jaar reinigingen voldoende voor een goede werking.

Nieuw: ultrasoon reinigen

Uniek is dat wij ook ultrasoon reinigen, waarbij we met geluidsgolven in water of een ander reinigingsmiddel vuildeeltjes wegnemen. Dit is ideaal voor lastig bereikbare plekken en het laat geen krassen achter, in tegenstelling tot gewoon poetsen. Het is inzetbaar voor o.a. het reinigen van roosters van afzuigsystemen, luxaflexen, lamellen en TL-armaturen. 

Uw facilitair schoonmaakbedrijf in Beesel, Swalmen of Reuver

Omdat zowel binnen- als buitenschoonmaak altijd maatwerk betreft, stemmen wij ons dienstenpakket compleet op uw wensen af. U kunt daarbij rekenen op professionele, betrokken schoonmakers die gaan voor het beste resultaat. Ook structureel facilitair onderhoud behoort tot de mogelijkheden.