Schoonmaakonderhoud voor uw Appartementencomplex

Wanneer u schoonmaakonderhoud aan uw appartementencomplex wilt laten verrichten, staan wij graag voor u klaar. Wij zorgen voor een schone omgeving in uw complex, wat ten goede komt aan het woongenot van de bewoners. Schoonmaakcentrale Roermond houdt uw complex zowel vanbinnen als vanbuiten schoon. Voor de schoonmaak van appartementen in heel Limburg zijn wij dé specialist.

Uw hele pand wordt gereinigd bij schoonmaakonderhoud van uw appartementencomplex

Of u nu over appartementen in Roermond, Swalmen, Herkenbosch, Echt of elders in Limburg beschikt, wij komen graag langs voor een professionele schoonmaak. Als onderdeel van ons schoonmaakonderhoud aan uw appartementencomplex, nemen wij het hele pand onder handen. Van de schoonmaak van het trappenhuis tot glasreiniging; Schoonmaakcentrale Roermond voert het voor u uit.

Planning en maatwerk

Of het nu een appartementencomplex is, een kantoor of een praktijkruimte, wij zorgen voor optimaal schoonmaakonderhoud vanuit uw VvE. We inventariseren samen welke wensen er zijn en wij bekijken de situatie in en rondom het complex zodat er een gezamenlijk en duidelijk plan wordt opgesteld. Zijn wij klaar met de schoonmaak van de appartementen van uw pand in Limburg? Dan wordt er na elk schoonmaakonderhoud een opdrachtbon met uitgevoerde werkzaamheden achtergelaten, zodat u weet welke schoonmaaktaken zijn uitgevoerd.

Totaal VvE service pakket

Bij ons schoonmaakbedrijf uit Limburg kunt u niet alleen terecht voor de schoonmaak van appartementen en ramen wassen, maar ook voor extra services. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Containerdiensten: containers buiten zetten
 • Onderhoud aan hang en sluitwerk
 • Klein onderhoud
 • Bestrijding van ongedierte
 • Gladheidbestrijding
 • Vloeren schrobben en conserveren
 • Tapijtvloeren reinigen
 • Groenbestrijding

Wij werken volgens de Smart Cleaning-methode

Schoonmaakcentrale Roermond zet de Stairwell en Smart Cleaning-methode in. Het gebeurt nog te vaak dat schoonmaakbedrijven met een mopemmer beginnen op de bovenste verdieping en doorgaan met vuilwater tot de begane grond. Wij werken met Smart Cleaning, met als gevolg dat er nooit meer met vuil water wordt gedweild. Een ander voordeel van deze methode is de snelle droogtijd van vloeren, waardoor de kans op valgevaar door natte vloeren vermindert en de kwaliteit toch hoog blijft. Dankzij Smart Cleaning besparen wij bovendien op waterverbruik en chemie. Omdat wij het milieu belangrijk vinden, werken wij bovendien enkel met milieuvriendelijke producten. Niet voor niets zijn al de producten die wij gebruiken voor de schoonmaak van appartementen in Limburg voorzien van een Ecolabel.

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over een OSB Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging OSB. Wij zijn in bezit van het OSB keurmerk, dit betekent dat kwaliteit gewaarborgd wordt en verloning van personeelsleden conform CAO is. Tevens bent u ervan verzekerd dat alle afdragen worden voldaan. Naast een OSB keurmerk beschikken wij over de volgende certificeringen:

 • VCA
 • VCA- vol
 • NEN 4400-01
 • NEN 2484

Benader ons en geniet van kwaliteit

Het is belangrijk dat de kwaliteit van schoonmaakonderhoud hoog blijft. Dit is alleen mogelijk door een goed plan op te stellen. Daarom zijn wij dé specialist die u zoekt. Wij werken volgens een heldere werkwijze bij schoonmaakonderhoud van uw appartementencomplex. Wilt u graag een professionele schoonmaak uit laten voeren aan uw appartementen in Limburg? Benader ons schoonmaakbedrijf dan via +31 (0)475 – 340 240 of vul ons contactformulier in.

cleaninglrg0_srcset-large

Ultrasoon reinigen

Nu ook de onbereikbare plekken schoon.
Meer informatie

Vloerreiniging

Verleng het leven van uw vloer.
Meer informatie

Natuursteen polijsten

Haal het beste uit uw vloer naar boven.
Meer informatie

Geïnteresseerd?