Schoonmaakonderhoud voor uw Appartementencomplex

Wanneer u schoonmaakonderhoud aan uw appartementencomplex wilt laten verrichten, staan wij graag voor u klaar. Wij zorgen voor een schone omgeving in uw complex, wat ten goede komt aan het woongenot van de bewoners. Het team van Schoonmaakcentrale Roermond houdt uw appartementencomplex zowel vanbinnen als vanbuiten schoon met professioneel schoonmaakonderhoud. Voor de schoonmaak van appartementen in heel Limburg zijn wij dé specialist.

Uw hele pand wordt gereinigd bij schoonmaakonderhoud van uw appartementencomplex

Of u nu over appartementen in Roermond, Swalmen, Herkenbosch, Echt of elders in Limburg beschikt, wij komen graag langs voor een professionele schoonmaak. Als onderdeel van het schoonmaakonderhoud aan uw appartementencomplex, nemen wij het hele pand onder handen. Van de schoonmaak van het trappenhuis tot uiterst uitgebreide glasreiniging: het team van Schoonmaakcentrale Roermond voert het voor u uit.

Planning en maatwerk voor de schoonmaak van uw appartementen

Wij zorgen voor optimaal schoonmaakonderhoud vanuit uw VvE van uw appartementen. We inventariseren samen welke wensen er zijn en bekijken de situatie in en rondom het appartementencomplex, zodat er een gezamenlijk en duidelijk plan wordt opgesteld voor het schoonmaakonderhoud. Zijn wij klaar met de schoonmaak van de appartementen? Dan wordt er na elk schoonmaakonderhoud een opdrachtbon met uitgevoerde werkzaamheden achtergelaten, zodat u weet welke schoonmaaktaken er zijn uitgevoerd.

Totaal VvE-servicepakket

Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u niet alleen terecht voor de schoonmaak van appartementen, maar ook voor extra diensten, zoals:

 • Containerdiensten: containers buiten zetten
 • Onderhoud aan hang en sluitwerk
 • Klein onderhoud
 • Bestrijding van ongedierte
 • Gladheidsbestrijding
 • Vloeren schrobben en conserveren
 • Tapijtvloeren reinigen
 • Groenbestrijding

Wij werken volgens de Smart Cleaning-methode

Het team van Schoonmaakcentrale Roermond zet de Stairwell- en Smart Cleaning-methode in tijdens het schoonmaakonderhoud van uw appartementencomplex. Het gebeurt nog te vaak dat schoonmaakbedrijven met een mopemmer beginnen op de bovenste verdieping en doorgaan met vuil water tot de begane grond. Wij werken met Smart Cleaning, met als gevolg dat er nooit meer met vuil water wordt gedweild. Een ander voordeel van deze methode is de snelle droogtijd van vloeren, waardoor de kans op valgevaar door natte vloeren vermindert en de kwaliteit toch hoog blijft. Dankzij Smart Cleaning besparen wij bovendien op waterverbruik en chemie. Aangezien wij het milieu belangrijk vinden, werken wij bovendien enkel met milieuvriendelijke producten tijdens het schoonmaakonderhoud van uw appartementencomplex. Niet voor niets zijn al de producten die wij gebruiken voor de schoonmaak van appartementen voorzien van een Ecolabel.

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over een OSB-kKeurmerk

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging OSB. Wij zijn in bezit van het OSB-keurmerk, dit betekent dat kwaliteit gewaarborgd wordt en verloning van personeelsleden conform CAO is. Tevens bent u ervan verzekerd dat alle afdragen worden voldaan als u ons inschakelt voor het schoonmaken van uw appartementen. Ook beschikken wij over andere certificeringen, zoals:

 • VCA
 • VCA- vol
 • NEN 4400-01
 • NEN 2484

Benader ons en geniet van kwaliteit

Het is belangrijk dat de kwaliteit van schoonmaakonderhoud hoog blijft. Daarom zijn wij dé specialist die u zoekt. Wij werken volgens een heldere werkwijze bij schoonmaakonderhoud van uw appartementencomplex. Wilt u graag een professionele schoonmaak uit laten voeren aan uw appartementen? Benader ons schoonmaakbedrijf dan via +31 (0)475 – 340 240, of per e-mail via info@scr-roermond.nl.

cleaninglrg0_srcset-large

Ultrasoon reinigen

Nu ook de onbereikbare plekken schoon.
Meer informatie

Vloerreiniging

Verleng het leven van uw vloer.
Meer informatie

Natuursteen polijsten

Haal het beste uit uw vloer naar boven.
Meer informatie

Geïnteresseerd?

Schoonmaakcentrale Roermond