Home » Diensten » Glas- en gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging

Uw ramen zien er weer piekfijn uit met Schoonmaakcentrale Roermond. Samen met u stellen we vast hoe frequent wij bij u langskomen. Dit wordt gebaseerd op uw specifieke wensen. Ook kijken wij goed naar de staat van uw ramen.

Uw complete dienstenpakket 

Uw ramen worden afgenomen met speciaal schoonmaakmiddel dat vuil verwijdert en het glas intensief reinigt.

Bij het onderhouden van uw ramen komt veel meer kijken dan alleen het afnemen van het glas. Ook uw kozijn-omringend lijstwerk en de randen en richels daaromheen worden afgenomen.

Naast deze onderhoudsbeurt kunt u uw kunststof of aluminium kozijnen ook laten reinigen met milieuvriendelijke conserveringsmiddelen.

Voor al uw glas- en gevelreiniging

Onze glazenwassers zijn in bezit van VCA en uiteraard werken wij ook met hoogwerkers. Wij zijn dus voorbereid op al uw glas- en gevelreinigingsverzoeken. Zelfs voorbereid op het reinigen van uw serres en overkappingen.

Efficiënt en voordelig

Schoonmaakbedrijf – Glazenwasser uit Roermond werkt met een telescopisch wassysteem. Door dit systeem kunnen wij tot een wettelijke toegestaande hoogte van 13,5 meter ramen en beplatingen telescopisch wassen zonder inzet van hoogwerkers. Ook wordt uw raamwerk efficiënter schoongemaakt. Door de toepassing van milieuvriendelijk osmose water blijft het glas langer schoon.

Dankzij ons wassysteem zijn wij:

  • Kostenbesparend
  • Milieuvriendelijk
  • Sneller dan reguliere glasbewassing
  • Streeploos en vlekkeloos
  • niet valgevaarlijk

Het wassysteem is zeer geschikt voor het reinigen van glaskozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering en lichtkoepels.

Ook verwijderen van groen aanslag zonder hogedruk-reiniger! Bel naar 0475-340240 naar de mogelijkheden:

Geïnteresseerd?