Home » Diensten » Glas- en gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging

Uw ramen zien er weer piekfijn uit met de hulp van een glazenwasser van Schoonmaakcentrale Roermond. Wilt u uw glazen laten wassen? Samen met u stellen we vast hoe frequent wij bij u langskomen voor glasreiniging in regio Echt en Haelen. Dit wordt gebaseerd op uw specifieke wensen. Ook kijken wij voor het wassen goed naar de staat van uw ramen.

Uw complete dienstenpakket

Als u uw glazen door ons team laat wassen, worden uw ramen door een ervaren glazenwasser afgenomen met speciaal schoonmaakmiddel dat vuil verwijdert en voor intensieve glasreiniging zorgt.

Bij het onderhouden van uw ramen komt uiteraard veel meer kijken dan alleen het wassen van het glas. Ook uw kozijn-omringend lijstwerk en de randen en richels daaromheen worden afgenomen.

Naast deze onderhoudsbeurt kunt u uw kunststof of aluminium kozijnen ook laten reinigen met milieuvriendelijke conserveringsmiddelen.

Voor al uw glas- en gevelreiniging

Onze glazenwassers zijn in bezit van VCA en uiteraard werken wij ook met hoogwerkers. Wij zijn dus voorbereid op al uw glas- en gevelreinigingsverzoeken. Iedere glazenwasser uit ons team is zelfs voorbereid op het reinigen van uw serres en overkappingen. We helpen u dus met allerlei soorten glasreiniging!

Efficiënt en voordelig

Als u glazen op hoogte wilt laten wassen, werkt onze glazenwasser met een telescopisch wassysteem. Door dit systeem kunnen wij tot een wettelijke toegestane hoogte van 13,5 meter ramen en beplatingen telescopisch wassen zonder inzet van hoogwerkers. Ook wordt uw raamwerk efficiënter schoongemaakt. Door de toepassing van milieuvriendelijk osmosewater bij de glasreiniging blijft het glas langer schoon.

Dankzij ons wassysteem zijn wij:

  • Kostenbesparend
  • Milieuvriendelijk
  • Sneller dan reguliere glasbewassing
  • Streeploos en vlekkeloos
  • niet valgevaarlijk

Het wassysteem is zeer geschikt voor glasreiniging zoals het reinigen van glaskozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering en lichtkoepels. Ook verwijderen van groene aanslag zonder hogedruk-reiniger laat u aan een glazenwasser uit ons team over!

Bel onze glazenwassers voor meer informatie

Wilt u meer weten over het laten wassen van uw glazen – ook ramen op hoogte – door een glazenwasser van ons team uit Roermond? Dan gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor glasreiniging in uw situatie samen te bekijken. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 en stel uw vragen met betrekking tot glasbewassing direct. U kunt ook een e-mail sturen naar info@scr-roermond.nl. We vertellen u graag meer over al onze diensten.

Geïnteresseerd?

Schoonmaakcentrale Roermond