Home » Diensten » Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud in regio Haelen

Schoonmaakcentrale Roermond zorgt ervoor dat uw pand stralend en fris is.

Wilt u schoonmaakonderhoud laten uitvoeren bij uw bedrijf in regio Haelen? Schoonmaakonderhoud is voor bedrijven zeer belangrijk. Op de eerste plaats is het vanzelfsprekend uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een schone, gezonde en prettige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers. Daarnaast wilt u uw gasten en/of klanten ontvangen in een net uitziend bedrijfspand. Het ervaren team van ons schoonmaakbedrijf uit Roermond zorgt ervoor dat uw pand altijd schoon is. Voor goed schoonmaakonderhoud bij uw bedrijf in regio Haelen maakt u gebruik van de diensten van Schoonmaakcentrale Roermond!

Professioneel en veelzijdig schoonmaakonderhoud

Als ervaren schoonmaakbedrijf bieden we u professioneel en veelzijdig schoonmaakonderhoud aan tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast profiteert u bij ons van korte communicatielijnen, de juiste mentaliteit, hoogwaardige kwaliteit en optimale betrouwbaarheid. Wanneer wij afspraken met u maken, komen wij deze altijd na. Dit geeft u de nodige zekerheid. Wij hebben ons gespecialiseerd in sanitaire hygiëne en zijn u van dienst met diverse werkzaamheden, zoals:  

Maak snel een afspraak bij ons

Wilt u een ervaren partner inzetten voor uw schoonmaakonderhoud in regio Haelen? Dan nodigen wij u uit om eens kennis te maken met onze brede dienstverlening. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of stuur een e-mail naar info@scr-roermond.nl voor meer informatie en voor deskundig advies.

cleaninglrg0_srcset-large

Ultrasoon reinigen

Nu ook de onbereikbare plekken schoon.
Meer informatie

Vloerreiniging

Verleng het leven van uw vloer.
Meer informatie

Natuursteen polijsten

Haal het beste uit uw vloer naar boven.
Meer informatie

Geïnteresseerd?

Schoonmaakcentrale Roermond