Home » Diensten » Schoonmaakonderhoud » Natuursteen polijsten

Natuursteen polijsten

Natuursteen als marmer of graniet wordt na jaren van intensief gebruik dof. Door het inlopen van vuil zit uw stenen vloer ook nog eens vol oppervlakkige krasjes. Door middel van polijsten brengen wij de glans weer in uw vloer naar boven.

Schoonmaakcentrale Roermond maakt gebruik van een speciale schijfmachine om de vloer weer te laten schitteren. Ook kleine krasjes in het oppervlak laat de schijfmachine verdwijnen.

Alleen voor bedrijven en instellingen

Intensieve behandeling voor uw vloeren

Uw vloer wordt eerst licht geschuurd met een grove polyester pad om de structuur van het natuursteen te openen en de krasjes op het oppervlak te verwijderen. Vervolgens wordt uw vloer opnieuw geschuurd met een minder grove pad om glans in het oppervlak terug te brengen. Dit wordt herhaald met een hele fijne pad om de vloer verder op te boenen en de vloer naar zijn natuurlijke staat terug te brengen.

Het resultaat:een superieur schoonmaakresultaat en een vloer die langer mooi blijft.

Duurzaam voor mens en milieu

Door gebruik te maken van de speciale schijfmachine is er minder chemische stof nodig om de maximale vloeruitstraling te bereiken. Het onderhouden van uw vloer is dus niet langer schadelijk voor het milieu.

Schoonmaakonderhoud vloeren Roermond

Beter kwaliteit, langer goed

Schoonmaakcentrale Roermond maakt gebruik van TASKI Twister™ pads. Deze pads combineren de kwaliteiten van polyester en diamant om de vloer zowel te polijsten als doorgrondig reinigen. Een behandeling voor uw natuurstenen vloer biedt u:

  • Besparing van de schoonmaaktijd
  • minder noodzaak tot periodiek onderhoud
  • dagelijks een beter schoon resultaat
  • veel glans

Afgestemd op uw wensen

Uiteraard bepaalt u zelf de mate van glans voor uw vloer. Hier stellen wij de behandeling van tevoren op af. Neem contact met ons op om te bespreken wanneer wij uw vloeren het beste kunnen polijsten.

Geïnteresseerd?

Schoonmaakcentrale Roermond