Home » Glasbewassing vve Limburg

Glasbewassing bij een complex van een vve in Limburg

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Voor glasbewassing zoekt u als VvE in Limburg een ervaren schoonmaakbedrijf. Schoonmaakcentrale Roermond is dé specialist aan wie u graag glasreiniging uitbesteedt. Al sinds 1976 voeren wij diverse schoonmaakdiensten uit bij u op locatie. Of u nu als VvE zijnde glasbewassing bij uw complex uit wilt laten voeren of andere schoonmaakwensen heeft, onze professionals staan voor u klaar.

Contact opnemen

Effectieve glasbewassing laat u als VvE over aan ons schoonmaakbedrijf uit Limburg

Heeft uw pand ruiten op grote hoogte of zijn er enorm veel ruiten in uw pand? Dan is het handig als u als VvE een specialist in glasbewassing inschakelt. Wij voeren graag schoonmaakonderhoud bij uw appartementencomplex voor u uit. Wij gaan op snelle en effectieve wijze te werk bij glasbewassing voor een VvE in de provincie Limburg. Hierbij heeft u de optie om dit op eenmalige basis te doen of op periodieke basis.

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Wij gebruiken een milieuvriendelijk wassysteem

Van kantoren en fabriekshallen tot VvE appartementencomplexen, wij voeren graag de glasbewassing uit bij uw pand in Limburg. Dankzij ons telescopische wassysteem gaan wij op snelle, milieuvriendelijke en kostenbesparende wijze te werk. Naast glasbewassing benadert u als VvE zijnde ons voor nog veel meer diensten. De volledige schoonmaak van een VvE-complex laat u namelijk aan ons over. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan reiniging van trappen, de vloeren en het sanitair.

Informeer naar de mogelijkheden

Indien u interesse heeft in onze diensten, horen wij dat graag van u. Informeer gerust met uw VvE naar de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf uit Roermond, Limburg op het gebied van glasbewassing. Heeft u vragen? Stel ze dan via +31 (0)475 – 340 240.