Home » Glasbewassing vve Limburg

Glasbewassing bij een complex van een VvE in Limburg

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf voor glasbewassing van uw VvE in Limburg? Schoonmaakcentrale Roermond is dé specialist aan wie u deze klus graag uitbesteedt. Al sinds 1976 voeren wij allerlei schoonmaakdiensten uit op locatie. Of u nu als VvE zijnde glasbewassing bij uw complex uit wilt laten voeren of andere schoonmaakwensen heeft: onze professionals staan voor u klaar!

Contact opnemen

Effectieve glasbewassing laat u als VvE over aan ons schoonmaakbedrijf uit Limburg

Heeft uw pand ruiten op grote hoogte of zijn deze lastig zelf schoon te maken? Dan is het handig als u als VvE een specialist in glasbewassing inschakelt. Ons schoonmaakbedrijf uit Limburg gaan op snelle en effectieve wijze te werk en zorgen voor ruiten die weer helemaal schoon en helder zijn. Met onze hoogwerker kunnen wij op grote hoogte werken en eventueel ruiten van overkappingen of serres intensief reinigingen. Hierbij heeft u de optie om dit op eenmalige basis te laten doen of op periodieke basis. Voor glasbewassing van hoogwaardige kwaliteit voor een VvE in de provincie Limburg, maakt u eenvoudig een afspraak om uw wensen te bespreken.

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Wij gebruiken een milieuvriendelijk wassysteem voor uw ruiten

Wanneer u ons inschakelt voor glasbewassing van uw VvE in Limburg, gaan wij op een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier te werk. Wij werken namelijk met een telescopische wassysteem. Hiermee bereiken we ramen en beplatingen tot wel 13,5 meter hoogte, zonder hoogwerkers. Dit middel verwijdert vuil en reinigt uw glazen intensief, streeploos en vlekkeloos, met een langdurig schoon resultaat!

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

Wij voeren graag schoonmaakonderhoud bij uw appartementencomplex voor u uit. Informeer gerust met uw VvE naar de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf uit Roermond, Limburg, op het gebied van glasbewassing. Heeft u vragen over onze diensten? Stel ze dan via +31 (0)475 – 340 240 of info@scr-roermond.nl.