Marmer schoonmaken

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Marmer schoonmaken is niet eenvoudig. Dit materiaal is erg gevoelig. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van verkeerde reinigingsproducten, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Het marmer kan verkleuren of beschadigen. Dit is natuurlijk eeuwig zonde, zeker omdat marmer een kostbaar materiaal is. Schoonmaakcentrale Roermond komt graag ter plaatse om uw marmer effectief te reinigen. Contact opnemen

Marmer schoonmaken vereist een specifieke aanpak

Marmer schoonmaken kan niet zomaar met ieder schoonmaakmiddel. Ook kunt u niet zomaar alle reinigingsartikelen, zoals sponzen of borstels gebruiken. Marmer is een materiaal dat snel beschadigd en dat niet bestand is tegen alle soorten schoonmaakmiddelen. Een specifieke aanpak is dan ook belangrijk wanneer u uw marmer van hoge kwaliteit wilt houden. Wij beschikken over de juiste middelen en kennen de specifieke aanpak. 

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond komt uw marmer schoonmaken

Wij komen uw marmer op locatie reinigen. Dit kunnen wij eenmalig doen, maar wanneer het wenselijk is bieden wij ook mogelijkheden om de werkzaamheden op periodieke basis uit te voeren. Onze dienstverlening is beschikbaar voor alle bedrijven in de regio Roermond. Wij onderscheiden ons door afspraken altijd na te komen, door korte communicatielijnen te hanteren en door onze klanten als koning te behandelen.  

Wij stellen een vrijblijvende offerte op

U kunt altijd een vrijblijvende offerte door ons op laten stellen. Wij komen uw marmer schoonmaken, maar bieden ook diverse andere schoonmaakwerkzaamheden aan. Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op door het online contactformulier te gebruiken of door te bellen naar +31 (0)475 – 340 240.