Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf is helemaal van deze tijd. In het verleden werd er niet veel aandacht besteed aan de milieuvriendelijkheid van schoonmaakwerkzaamheden die door ondernemingen werden uitgevoerd. Dat is in deze tijd wel anders. Iedereen besteedt meer aandacht aan duurzaamheid en zorgt ervoor dat alles zo veel mogelijk milieubewust wordt gedaan. Schoonmaakcentrale Roermond gaat zeker in deze trend mee. Contact opnemen

Steeds vaker wordt er gekozen voor een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Nu alles bewuster, beter en duurzamer moet, wordt er steeds vaker gekozen voor een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf. Een goede keuze, want het is belangrijk om bewust met de aarde om te gaan. Schoonmaakcentrale Roermond biedt bedrijven in de regio een veelzijdige dienstverlening, waarbij volop aandacht is voor een milieuvriendelijke aanpak.  

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Een ervaren milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Roermond regio

Ons schoonmaakbedrijf bestaat al tientallen jaren. Door de jaren heen zijn wij vaker gewisseld van producten en technieken. Op de eerste plaats hebben wij dit gedaan om onze zakelijke klanten een steeds beter resultaat te garanderen. Daarnaast hebben wij dit ook gedaan om meer aandacht te besteden aan duurzaamheid en milieu. Dit heeft ertoe geleid dat wij ons vandaag de dag mogen rekenen tot de ‘groene’ bedrijven in de regio.  

Wij informeren en adviseren u graag

U kunt bij ons milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf terecht voor diverse services, waaronder glasbewassing, reiniging van zonnepanelen, facilitaire dienstverlening, ongediertebestrijding en schoonmaakonderhoud. Wij staan voor u klaar als uw betrouwbare partner. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Bel naar  +31 (0)475 – 340 240 of maak gebruik van het contactformulier.