Home » Poetsbedrijf Limburg

Een ervaren poetsbedrijf in Limburg

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Bent u op zoek naar een deskundig poetsbedrijf dat gevestigd is in Limburg? Wij staan graag voor u klaar. Schoonmaakcentrale Roermond voert schoonmaakwerkzaamheden uit op periodieke basis. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw werkvloer binnen een mum van tijd helemaal schoon is. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Ons poetsbedrijf in Limburg biedt diverse schoonmaakdiensten aan

Wij zijn al ruim 40 jaar actief als poetsbedrijf in Roermond, Limburg. Als ervaren specialist houden wij ons bezig met diverse schoonmaakdiensten voor bedrijven. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor een kantoorschoonmaak. Hierbij reinigen wij het gehele complex en zorgen wij zo voor een schone werkomgeving. Ook wassen wij uw ramen op zorgvuldige wijze. Hiervoor maken wij gebruik van een telescopisch wassysteem. Dit is een milieuvriendelijk systeem dat vlekkeloze resultaten oplevert. U ziet, ons poetsbedrijf biedt uiteenlopende professionele schoonmaakdiensten aan in heel Limburg.

Neem contact met ons op

Voor alles op het gebied van schoonmaakonderhoud in de provincie Limburg schakelt u ons poetsbedrijf uit Roermond in. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. U bereikt ons via het telefoonnummer +31 (0)475 – 340 240 of door ons contactformulier in te vullen.