Home » Professionele schoonmaak

Professionele schoonmaak

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Een professionele schoonmaak op periodieke basis uitvoeren is zeer belangrijk. Veel bedrijven kiezen ervoor om de schoonmaakwerkzaamheden voor een groot deel zelf uit te voeren. Hierdoor is het pand netjes opgeruimd, schoon en fris. Toch is er een professioneel schoonmaakbedrijf nodig om alles écht hygiënisch schoon te maken bij uw bedrijf in regio Haelen of elders in Limburg. Denk bijvoorbeeld aan het grondig reinigen van marmer, tapijten en het sanitair. Hiervoor schakelt u Schoonmaakcentrale Roermond in. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met een professionele schoonmaak!

Contact opnemen

Uw ervaren partner voor de professionele schoonmaak

Tijdens een professionele schoonmaak wordt alles hygiënisch gereinigd. Schoonmaakcentrale Roermond is een professioneel en milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf dat gebruikmaakt van de meest moderne schoonmaaktechnieken. Wij zetten de juiste middelen in om het beste en schoonste resultaat te garanderen. Als professioneel schoonmaakbedrijf hanteren wij korte communicatielijnen. Zo weet u altijd precies wat en wanneer er voor u gedaan wordt tijdens de professionele schoonmaak.

tammy-strot-466254-unsplash

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Een optimale reiniging van uw bedrijfspand

Tijdens een professionele schoonmaak voeren we de door u gewenste werkzaamheden vakkundig uit. Wij werken met duurzame materialen en moderne apparatuur, bijvoorbeeld om ultrasoon te reinigen. Met deze methode weten we tot in ieder hoekje een optimale reiniging te realiseren, zonder materialen te beschadigen. Zo behalen wij altijd optimale resultaten.

Bij ons bent u verzekerd van complete service

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij een veelzijdigheid aan diensten aan. Hierbij denkt u onder meer aan de hygiëne van uw sanitair, facilitaire dienstverlening en schoonmaakonderhoud. Onze dienstverlening is echter veel breder dan dat! Heeft u behoefte aan een spoedschoonmaak? Ook dan belt u ons. Verder komen wij ook ter plaatse langs voor gevel- en glasreiniging, gladheidbestrijding en de reiniging van uw zonnepanelen.

Neem contact op met de vakmensen van ons professioneel schoonmaakbedrijf

Is uw onderneming toe aan professionele schoonmaak van a tot z? Neem dan contact op met een van de medewerkers van ons professioneel schoonmaakbedrijf. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en hoe wij deze voor uw bedrijf inzetten. Bel naar +31 (0)475 – 340 240, stuur een e-mail naar info@scr-roermond.nl of vul het contactformulier in. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor de kosten van een professionele schoonmaak voor u op.

Schoonmaakcentrale Roermond