Home » Professionele schoonmaak

Professionele schoonmaak

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

​Een professionele schoonmaak op periodieke basis uitvoeren is zeer belangrijk. Veel bedrijven kiezen ervoor om de schoonmaakwerkzaamheden voor een groot deel zelf uit te voeren. Hierdoor is het pand netjes opgeruimd, schoon en fris. Toch is er een professioneel schoonmaakbedrijf nodig om alles écht hygiënisch schoon te maken bij uw bedrijf in regio Haelen of elders in Limburg. Denk bijvoorbeeld aan het grondig reinigen van marmer, tapijten en het sanitair. Hiervoor schakelt u Schoonmaakcentrale Roermond in. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen

Uw ervaren partner voor de professionele schoonmaak

Bij een professionele schoonmaak wordt alles hygiënisch gereinigd. Schoonmaakcentrale Roermond is een professioneel en milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in de buurt van Haelen dat gebruikmaakt van de meest moderne schoonmaaktechnieken. Daarnaast zetten wij de juiste middelen in om het beste en schoonste resultaat te garanderen. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Roermond, nabij Haelen, hanteren wij korte communicatielijnen. Zo weet u altijd precies wat er voor u gedaan wordt en wanneer de professionele schoonmaak plaatsvindt.

tammy-strot-466254-unsplash

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Bij ons bent u verzekerd van complete service

Als professioneel schoonmaakbedrijf nabij Haelen bieden wij een veelzijdigheid aan diensten aan. Hierbij denkt u onder meer aan de hygiëne van uw sanitair, facilitaire dienstverlening en schoonmaakonderhoud. Onze dienstverlening is echter veel breder dan dat! Heeft u behoefte aan een spoed schoonmaak? Ook dan belt u ons. Verder komen wij ook ter plaatse voor gevel- en glasreiniging, gladheidbestrijding, voor de reiniging van zonnepanelen en de schoonmaak van uw trappenhuis.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Is uw onderneming toe aan professionele schoonmaak van A tot Z? Neem dan contact op met een van de medewerkers van ons professioneel schoonmaakbedrijf in Roermond, in de omgeving van Haelen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en hoe wij deze voor uw bedrijf inzetten. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of vul het contactformulier in. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.