Home » Professionele schoonmaak

Professionele schoonmaak

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Een professionele schoonmaak op periodieke basis is belangrijk. Veel bedrijven kiezen ervoor om de schoonmaakwerkzaamheden voor een groot deel zelf uit te voeren. Hierdoor is het bedrijf altijd netjes opgeruimd, schoon en fris. Toch is er een professioneel schoonmaakbedrijf nodig om alles écht hygiënisch schoon te maken. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van marmer, tapijten en het sanitair.

Contact opnemen

Uw ervaren partner voor de professionele schoonmaak

Bij een professionele schoonmaak wordt alles hygiënisch gereinigd. Schoonmaakcentrale Roermond is een professioneel en milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in de buurt van Haelen dat gebruik maakt van de meest moderne schoonmaaktechnieken. Daarnaast zetten wij de juiste middelen in om u het beste en schoonste resultaat te garanderen. Doordat wij bij ons professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Haelen korte communicatielijnen hanteren, weet u altijd precies wat er voor u gedaan wordt en wanneer de professionele schoonmaak plaatsvindt.

tammy-strot-466254-unsplash

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Een professioneel schoonmaakbedrijf nabij Haelen met een complete service

Ons professioneel schoonmaakbedrijf nabij Haelen biedt een veelzijdigheid aan diensten. U kunt hierbij denken aan de hygiëne van uw sanitair, facilitaire dienstverlening en schoonmaakonderhoud, maar onze dienstverlening is nog breder dan dat. Wij komen ook ter plaatse voor gevel- en glasreiniging, gladheidbestrijding, voor de reiniging van zonnepanelen en de effectieve bestrijding van diverse soorten ongedierte.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Is uw onderneming toe aan een professionele schoonmaak? Neem dan contact op met een van de medewerkers van ons professioneel schoonmaakbedrijf in de omgeving van Haelen. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en hoe wij deze voor uw bedrijf inzetten. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of vul het online contactformulier in. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.