Home » Schoonmaak parttime in Roermond

Parttime werken in de schoonmaak in regio Roermond

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Wilt u graag werken in de schoonmaakbranche bij een ervaren bedrijf? Dan moet u de vacatures van Schoonmaakcentrale Roermond eens bekijken. Wij voeren schoonmaakwerk uit in de gehele regio Roermond en daarbuiten. Regelmatig worden er schoonmakers gezocht bij ons bedrijf, die ons kunnen versterken tijdens deze diverse werkzaamheden in Roermond en omstreken. Bekijk onze vacaturepagina en wie weet gaat u binnenkort wel aan de slag bij het leukste schoonmaakbedrijf uit de regio!


Contact opnemen

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Werken in de schoonmaak binnen een parttime functie in regio Roermond

Wij bieden regelmatig schoonmaakvacatures aan bij allerlei bedrijven binnen de regio. Dit zijn zowel fulltime als parttime functies binnen de schoonmaak in Roermond en daarbuiten. We zoeken hierbij schoonmakers die graag zelfstandig werken en van afwisseling houden binnen hun schoonmaakwerk in Roermond. Vindt u het leuk om diverse soorten onderhoudsdiensten en schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren en zoekt u naar een verantwoordelijke functie? Bekijk dan snel onze vacaturepagina voor een uitdagende parttime functie binnen de schoonmaak in Roermond.

Solliciteer direct op een van onze vacatures

Wilt u aan de slag gaan in de schoonmaak binnen een van de parttime functies van Schoonmaakcentrale Roermond? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer eenvoudig online door uw motivatie en cv naar ons op te sturen. Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u meer weten over de werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)475 – 340 240 of info@scr-roermond.nl.