Home » Schoonmaak vacatures Roermond

Schoonmaak vacatures Roermond

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Als u graag aan de slag wilt in de schoonmaak, dan bekijkt u de vacatures van Schoonmaakcentrale Roermond. Wij zijn regelmatig op zoek naar schoonmaaksters in onze diverse vacatures voor het schoonmaken en onderhouden van bedrijven. Houdt u van afwisselend en uitdagend schoonmaakwerk en zoekt u naar een flexibele vacature waar u zelfstandig aan de slag kunt, bijvoorbeeld in Echt? Dan moet u ons aanbod eens bekijken. Wij werken samen met diverse bedrijven in de regio en voeren allerlei werkzaamheden uit. Zoekt u een vacature in de schoonmaakbranche in Roermond of wilt u aan de slag in de schoonmaak in Echt? Bekijk dan onze vacatures voor ervaren schoonmaaksters!


Contact opnemen

Aan de slag in de schoonmaak met een onze vacatures in Roermond

Bij Schoonmaakcentrale Roermond hebben we regelmatig vacatures openstaan voor de schoonmaak van diverse bedrijfspanden. Wij zoeken hierbij naar gemotiveerde collega’s die flexibel inzetbaar zijn voor divers schoonmaakwerk en die hun pand schoon, hygiënisch en verzorgd achterlaten. In onze fulltime of parttime vacatures zoeken we daarom naar schoonmaaksters die niet bang zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor onze klanten en al enige ervaring hebben met schoonmaken voor bedrijven. Voor een afwisselende en uitdagende functie in de schoonmaakbranche in regio Roermond vindt u daarom bij ons een geschikte vacature.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Reageer op diverse vacatures voor schoonmaken bij allerlei bedrijven

Wij bieden diverse vacatures in de schoonmaak in Roermond en omstreken aan. Wij zijn een van de grote schoonmaakbedrijven binnen Limburg en staan bekend om onze uitgebreide dienstverlening. Zo voeren we niet alleen dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit, maar ook onderhoudswerkzaamheden. Wij zoeken met onze vacatures dan ook regelmatig schoonmaaksters die al enige ervaring hebben met schoonmaken en diverse werkzaamheden voor bedrijven uit kunnen voeren. Voor een afwisselende vacature in de schoonmaakbranche in Roermond of Echt en omstreken, bekijkt u daarom ons aanbod en wie weet zit er wel een geschikte vacature in de schoonmaak voor u bij!

Solliciteer direct op een vacature in de schoonmaakbranche in Roermond

Wilt u aan de slag in de schoonmaak in regio Roermond en bent u op zoek naar uitdagende vacatures? Bekijk dan ons aanbod aan vacatures voor schoonmaaksters online en solliciteer op een van onze functies door uw cv en motivatie naar ons op te sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze vacatures of heeft u vragen over een specifieke vacature voor de schoonmaak in Roermond of Echt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)475 – 340 240 of door een e-mail te sturen naar info@scr-roermond.nl.