Home » Schoonmaakwerk in Roermond

Schoonmaakwerk in regio Roermond

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het uitvoeren van schoonmaakwerk in Limburg, kunt u terecht bij Schoonmaakcentrale Roermond. Bij ons wordt namelijk continu naar getalenteerde schoonmakers gezocht die van aanpakken weten! Als u van afwisselend en uitdagend schoonmaakwerk houdt, bent u bij ons zeker op uw plek. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een baan in professioneel schoonmaakonderhoud, gaan we graag met u in gesprek.


Contact opnemen

Wilt u aan de slag gaan met schoonmaakwerk?

Dan zit u bij ons goed! Bij veel bedrijven in de regio worden schoonmakers gezocht die hun vak uitstekend verstaan. Wij laten onze vakmensen graag op deze plekken werken, zodat het schoonmaakonderhoud tot in de puntjes verzorgd wordt. Schoonmaakwerk omvat vele facetten. Zo kunt u bij ons aan de slag gaan met een baan in schoonmaakonderhoud als glazenwasser in de regio. Er worden ook altijd schoonmakers gezocht voor kantoorschoonmaak in de regio. We gaan graag in gesprek met potentiële nieuwe collega’s die al enige ervaring in het vak hebben, en bovendien staan te popelen om zelfstandig aan de slag te gaan met schoonmaakwerk bij een gerenommeerd bedrijf.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Bekijk onze nieuwste vacatures voor een baan in schoonmaakonderhoud

Neem een kijkje tussen onze vacatures in de schoonmaak, wie weet zit er wel een baan in schoonmaakonderhoud bij die bij u past! Als u vragen heeft over de verschillende soorten schoonmaakwerk of over het sollicitatieproces, neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of stuur een e-mail naar info@scr-roermond.nl. U kunt uiteraard ook heel eenvoudig direct solliciteren door uw cv en motivatie naar ons op te sturen.

Schoonmaakcentrale Roermond