Home » Telescopische wassysteem

Het telescopische wassysteem

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Het telescopische wassysteem behoort tot de modernste wassystemen die zorgen voor een perfect resultaat. Telescopische wassystemen zorgen niet alleen voor uitstekende reiniging, maar maken het reinigen ook eenvoudiger en sneller. Dit systeem brengt dus veel voordelen met zich mee. Vanzelfsprekend wordt het veel eenvoudiger om ruiten op grotere hoogte effectief te reinigen.

Contact opnemen

De voordelen van het telescopische wassysteem

Het team van Schoonmaakcentrale Roermond werkt met het telescopische wassysteem. Dit moderne wassysteem biedt veel interessante voordelen voor bedrijven. Op de eerste plaats is het een zeer milieuvriendelijk systeem. Ook is het erg veilig, omdat alle vormen van valgevaar voor glazenwassers effectief worden voorkomen. In vergelijking met reguliere glasbewassing verloopt wassen met een telescopisch systeem veel sneller, bijvoorbeeld bij glasbewassing voor VvE complexen. Dit betekent natuurlijk ook dat dit systeem kostenbesparend is. Daarnaast zorgt het telescopische wassysteem voor een vlekkeloos en streeploos resultaat.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Milieuvriendelijk schoonmaakcentrale Roermond

Waarvoor is dit wassysteem geschikt?

Op de eerste plaats zetten wij het telescopische systeem in voor glasbewassing. Het reinigen van ruiten op grotere hoogte is eenvoudig met dit systeem. Daarnaast is het systeem ook geschikt voor het reinigen van diverse andere zaken, waaronder kozijnen, lichtbakken, zonweringen, lichtkoepels en gevelbeplating. Het telescopische wassysteem staat garant voor een professionele schoonmaak!

Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer u zoekt naar een bedrijf dat zich bezighoudt met glasbewassing met het telescopische wassysteem, dan bent u bij ons milieuvriendelijke schoonmaakbedrijf in Roermond, vlak bij Echt, aan het juiste adres. Wij bieden een veelzijdige dienstverlening aan voor ondernemingen in heel de regio. Tevens maken wij te allen tijde gebruik van de beste schoonmaakmiddelen. Vraag gerust online een offerte aan. Wilt u eerst meer weten over onze mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0)475 – 340 240. Wij informeren en adviseren u op vrijblijvende basis.

Schoonmaakcentrale Roermond