Home » Telescopische wassysteem

Telescopische wassysteem

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Het telescopische wassysteem behoort tot de modernste wassystemen die zorgen voor een perfect resultaat. Telescopische wassystemen zorgen niet alleen voor uitstekende reiniging, maar maken het reinigen ook makkelijker en sneller. Er zijn dan ook veel belangrijke voordelen te noemen. Vanzelfsprekend wordt het veel eenvoudiger om ruiten op grotere hoogte effectief te reinigen. Schoonmaakcentrale Roermond werkt met dit moderne wassysteem. Contact opnemen

Voordelen van het telescopische wassysteem

Ons telescopische wassysteem biedt veel interessante voordelen voor bedrijven. Op de eerste plaats is het een zeer milieuvriendelijk systeem waarmee alle vormen van valgevaar effectief worden voorkomen. In vergelijking met reguliere glasbewassing is glasbewassing met een telescopisch systeem veel sneller. Dit betekent natuurlijk ook dat het systeem kostenbesparend is. Daarnaast zorgt dit wasssysteem voor een vlekkeloos en streeploos resultaat.  

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Milieuvriendelijk schoonmaakcentrale Roermond

Waarvoor is het telescopische wassysteem geschikt?

Op de eerste plaats zetten wij het telescopische systeem in voor glasbewassing. Het reinigen van ruiten op grotere hoogte is eenvoudig met dit systeem. Daarnaast is het systeem ook geschikt voor het reinigen van diverse andere zaken, waaronder kozijnen, lichtbakken, zonweringen, lichtkoepels en gevelbeplating.

Wij vertellen u graag meer als u contact met ons opneemt

Wanneer u zoekt naar een bedrijf dat zich bezighoudt met glasbewassing met het telescopische wassysteem, dan bent u bij Schoonmaakcentrale Roermond aan het juiste adres. Wij bieden een veelzijdige dienstverlening aan ondernemingen in heel de regio. U kunt online een offerte aanvragen. Wilt u eerst meer weten over onze mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0)475 – 340 240 of vul het contactformulier op onze website in. Wij informeren en adviseren u op vrijblijvende basis.