Home » Vloeronderhoud in Limburg

Vloeronderhoud in Limburg

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Vloeronderhoud bij uw bedrijf in Limburg is om meerdere redenen belangrijk. Op de eerste plaats zorgt professioneel onderhoud van uw vloeren voor een langere levensduur. Vloeren zijn, doorgaans en afhankelijk van het soort, prijzig in de aanschaf. U wilt er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben binnen uw bedrijf. Professioneel onderhoud is dan ook een absolute must. Daarnaast is de vloer bepalend voor de uitstraling en de sfeer binnen uw bedrijf en is het een belangrijk onderdeel van uw visitekaartje.

Contact opnemen

Vloeronderhoud aan diverse soorten vloeren in heel Limburg

Vloerreiniging is zeker niet standaard. Er zijn namelijk veel verschillende soorten vloeren en elke soort vloer heeft specifiek onderhoud nodig voor het beste resultaat. Globaal gezien zijn er drie soorten vloeren, namelijk de vloeren die van tapijt zijn voorzien, vloeren van natuurlijke materialen, zoals hout of steen, en vloeren van niet-natuurlijke materialen, zoals coatings, rubber en Novilon. Schoonmaakcentrale Roermond in Limburg biedt vloeronderhoud aan voor elk soort vloer.

Schoonmaakonderhoud vloeren Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Een zeer complete service

Het team van Schoonmaakcentrale Roermond heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van vloeronderhoud. Wij voeren aan iedere soort vloer snelle en professionele schoonmaak en zorgvuldig onderhoud uit. Het is voor ons belangrijk dat u zo lang mogelijk geniet van een mooie en verzorgde vloer binnen uw bedrijf. Daar zetten de professionals van Schoonmaakcentrale Roermond zich voor in door u het juiste milieuvriendelijk onderhoud aan te bieden tegen een aantrekkelijk tarief.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Voor vloeronderhoud maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u, zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen. Wij bespreken met u wat wij voor u kunnen betekenen, wanneer we dit doen en wat de kosten daarvan zijn. Zo heeft u altijd optimale duidelijkheid. Heeft u interesse in een afspraak of wilt u eerst meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)475 – 340 240.

Schoonmaakcentrale Roermond