Home » Zakelijke schoonmaak Roermond

Een zakelijke schoonmaak uit laten voeren in Roermond

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Indien u een schoonmaakbedrijf in wilt schakelen voor een zakelijke schoonmaak in regio Roermond, zijn wij u graag van dienst. Het team van Schoonmaakcentrale Roermond reinigt uw pand van binnen en buiten en zorgt op die manier voor een schone werkomgeving. Hierbij houden wij uiteraard te allen tijde rekening met uw wensen en behoeften.

Contact opnemen

Bij een zakelijke schoonmaak voeren wij diverse diensten uit

De keuze om uw schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, is er een met het oog op kwaliteit. Bij een zakelijke schoonmaak, uitgevoerd door de vakmensen van ons schoonmaakbedrijf, weet u namelijk zeker dat alles brandschoon is. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf maken wij gebruik van de juiste middelen voor een hygiënisch schoon resultaat. Onze dienstverlening is bovendien zeer divers. Of u nu behoefte heeft aan vloeronderhoud, reiniging van sanitair of glasbewassing; onze vakmensen staan voor u klaar. Zelfs de volledige schoonmaak van een appartementencomplex is onderdeel van onze zakelijke dienstverlening! U rekent verder op ons ervaren team voor een spoedschoonmaak.

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Bespreek de mogelijkheden met ons

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een zakelijke schoonmaak, bijvoorbeeld schoonmaak vanuit een VvE? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons Limburgse schoonmaakbedrijf staat klaar voor uiteenlopende zakelijke klanten en wij komen dan ook graag bij u langs. Voor meer informatie over onze diensten belt u naar +31 (0)475 – 340 240.

Schoonmaakcentrale Roermond