Facility Management

Schoonmaakbedrijf Roermond voor professioneel reinigen in Echt 

Al sinds 1976 houdt Schoonmaakbedrijf Roermond (SCR) zich bezig met facilitaire dienstverlening en schoonmaakonderhoud in Echt en omgeving. Naast het schoonmaken bij bedrijven, zijn wij tevens gespecialiseerd in glasreiniging en gevelreiniging, zonnepanelenreiniging en gladheidbestrijding. Of het nu gaat om een fabriekshal, praktijkruimte, verzorgingstehuis of een Vve appartementencomplex, onze professionals staan garant voor een vlekkeloos en hygiënisch resultaat. Zowel binnen- als buitenshuis waarbij er altijd gebruik wordt gemaakt van de modernste apparaten en materialen die aan de milieueisen voldoen. We laten uw vloeren weer volop glanzen en uw ramen weer streeploos blinken.

 

Uitgebreide dienstverlening in Echt en omgeving

Als OSB-gecertificeerd schoonmaakbedrijf zijn wij van vele markten thuis. Zo weten onze interieurverzorgers precies hoe ze de wanden, plafonds, vloeren en het meubilair van uw onderneming weer brandschoon moeten krijgen. Snel, zorgvuldig en precies zoals u het wenst. Dankzij onze gespecialiseerde zonnepanelenreiniging blijft het rendement optimaal. Vervuilde zonnepanelen leveren immers veel minder energie op dan schone. In de koude wintermaanden staat Schoonmaakbedrijf Roermond voor uw bedrijf in Echt of Weert klaar met gladheidbestrijding. Wij houden uw paden en stoepen vrij van ijs door periodiek te strooien met zout of milieuvriendelijke dooikorrels. Wilt u zelf de stoep ijsvrij maken, dan kunt u de benodigde materialen bij ons bestellen.

 

Vakkundige glas- en gevelreiniging in Echt

Schoonmaakbedrijf Roermond werkt met een telescopisch wassysteem dat ramen en beplating tot 15 meter veilig en efficiënt kan reinigen. Er komt geen hoogwerker aan te pas. Bovendien wordt bij dit soort schoonmaakonderhoud gebruik gemaakt van milieuvriendelijk osmose water, waardoor het glas langer schoon blijft. Wij kunnen op contractbasis schoonmaken, maar u kunt ons schoonmaakbedrijf ook inschakelen voor een eenmalige onderhoudsklus. Onze facilitaire dienstverlening is maatwerk en wordt altijd in nauw overleg met de opdrachtgever uitgevoerd. Wilt u meer weten over het schoonmaken bij bedrijven in Echt? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.