Home » Schoonmaakbedrijf zonnepanelen

Een schoonmaakbedrijf voor het wassen van zonnepanelen

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Een schoonmaakbedrijf voor zonnepanelen reiniging inschakelen is gegarandeerd een goed idee. Waarom? Omdat het belangrijk is om de zonnepanelen goed schoon te houden, maar dat is geen eenvoudige taak. Schone zonnepanelen leveren veel meer rendement op dan panelen die vervuild zijn. Onder meer regen, luchtvervuiling en stof zorgen voor bevuiling van de panelen, waardoor het rendement minder wordt. Contact opnemen

Vertrouw elk jaar op ons schoonmaakbedrijf uit Roermond voor de schoonmaak van zonnepanelen

Schoonmaakcentrale Roermond is een schoonmaakbedrijf dat zonnepanelen eens per jaar voor u komt reinigen op professioneel niveau. Een juiste aanpak is hierbij heel belangrijk. Het is namelijk zo dat het rendement ook omlaag keldert wanneer de zonnepanelen tijdens het reinigen beschadigen of bekrast raken. Uw zonnepanelen horen optimaal te presteren en daar zorgen wij graag voor door een effectieve reiniging zonder risico’s toe te passen.  

Schoonmaak panelen Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Wij maken gebruik van mineraalvrij water

Ons schoonmaakbedrijf voor zonnepanelen reiniging maakt gebruik van mineraalvrij water, in combinatie met speciale borstels. Dit voorkomt dat er krassen ontstaan op de panelen. Doordat wij mineraalvrij water gebruiken, ofwel water dat vrij is van kalk en mineralen, blijven er geen kalkresten achter op uw zonnepanelen.  

Wij vertellen u graag meer over de zonnepanelenreiniging

Door zonnepanelen eens per jaar effectief te laten reinigen zorgt u ervoor dat de panelen altijd een optimaal rendement bieden. De vakkundige medewerkers van ons schoonmaakbedrijf maken zonnepanelen snel en effectief schoon, zodat uw bedrijf optimaal profiteert. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op. Bel naar +31 (0)475 – 340 240, gebruik het online contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de zonnepanelenreiniging.