Home » Schoonmaakbedrijf zonnepanelen

Schoonmaakbedrijf voor de reiniging van zonnepanelen

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf voor de reiniging van uw zonnepanelen is gegarandeerd een goed idee. Het is namelijk erg belangrijk om uw zonnepanelen goed schoon te houden. Deze leveren namelijk veel meer rendement op dan panelen die vervuild zijn. Onder meer regen, luchtvervuiling en stof zorgen voor de bevuiling van de panelen, waardoor het rendement minder wordt. Het is alleen erg lastig om zonnepanelen zelf goed te reinigen. Daarom schakelt u het team van ons schoonmaakbedrijf uit Roermond in om uw zonnepanelen op grondige wijze te laten reinigen.


Contact opnemen

Vertrouw op ons schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw zonnepanelen

Schoonmaakcentrale Roermond is een schoonmaakbedrijf dat zonnepanelen eens per jaar voor u komt reinigen op professioneel niveau. Een juiste aanpak is bij het reinigen van zonnepanelen heel belangrijk. Het is namelijk zo dat het rendement ook vermindert wanneer de zonnepanelen tijdens het reinigen beschadigd of bekrast raken. Uw zonnepanelen horen optimaal te presteren en daar zorgt het team van ons ervaren poetsbedrijf graag voor, door een effectieve reiniging zonder risico’s toe te passen.

Schoonmaak panelen Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Wij maken gebruik van mineraalvrij water

De experts van ons schoonmaakbedrijf maken voor het reinigen van uw zonnepanelen gebruik van mineraalvrij water, in combinatie met speciale borstels. Dit voorkomt dat er krassen ontstaan op de panelen. Doordat wij mineraalvrij water gebruiken, ofwel water dat vrij is van kalk en mineralen, blijven er bovendien geen kalkresten achter op uw zonnepanelen. Zo realiseren wij een hoogwaardige schoonmaak en behaalt u een optimaal rendement!

Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van zonnepanelenreiniging

Door zonnepanelen eens per jaar effectief te laten reinigen door een van de grote schoonmaakbedrijven, zorgt u ervoor dat de panelen altijd op volle toeren werken. De vakkundige medewerkers van ons schoonmaakbedrijf nabij Echt maken uw zonnepanelen snel en effectief schoon. Bent u benieuwd naar ons bedrijf of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)475 – 340 240 of info@scr-roermond.nl. De vakmensen van ons schoonmaakbedrijf reinigen uw zonnepanelen met plezier!

Schoonmaakcentrale Roermond