Home » Schoonmaakbedrijf zonnepanelen

Schoonmaakbedrijf voor de reiniging van zonnepanelen

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf voor de reiniging van uw zonnepanelen is gegarandeerd een goed idee. Het is namelijk erg belangrijk om uw zonnepanelen goed schoon te houden. Deze leveren namelijk veel meer rendement op dan panelen die vervuild zijn. Onder meer regen, luchtvervuiling en stof zorgen voor de bevuiling van de panelen, waardoor het rendement minder wordt. Het is alleen erg lastig om zonnepanelen zelf goed te reinigen. Daarom schakelt u ons schoonmaakbedrijf uit Roermond in om uw zonnepanelen op grondige wijze te laten reinigen.


Contact opnemen

Vertrouw op ons schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw zonnepanelen

Schoonmaakcentrale Roermond is een schoonmaakbedrijf dat zonnepanelen eens per jaar voor u komt reinigen op professioneel niveau. Een juiste aanpak is hierbij heel belangrijk. Het is namelijk zo dat het rendement ook omlaag keldert wanneer de zonnepanelen tijdens het reinigen beschadigd of bekrast raken. Uw zonnepanelen horen optimaal te presteren en daar zorgt ons ervaren poetsbedrijf graag voor door een effectieve reiniging zonder risico’s toe te passen.

Schoonmaak panelen Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Wij maken gebruik van mineraalvrij water

Ons schoonmaakbedrijf maakt voor zonnepanelenreiniging gebruik van mineraalvrij water, in combinatie met speciale borstels. Dit voorkomt dat er krassen ontstaan op de panelen. Doordat wij mineraalvrij water gebruiken, ofwel water dat vrij is van kalk en mineralen, blijven er bovendien geen kalkresten achter op uw zonnepanelen.

Ontdek de voordelen van zonnepanelenreiniging

Door zonnepanelen eens per jaar effectief te laten reinigen door een van de grote schoonmaakbedrijven in Limburg, zorgt u ervoor dat de panelen altijd een optimaal rendement bieden. De vakkundige medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Roermond, nabij Echt, maken uw zonnepanelen snel en effectief schoon, zodat uw bedrijf optimaal profiteert. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0)475 – 340 240.