Home » Grote schoonmaakbedrijven

Grote schoonmaakbedrijven

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Grote en kleine schoonmaakbedrijven zorgen ervoor dat uw bedrijf hygiënisch schoon is én blijft. Het is niet alleen voor uw medewerkers belangrijk dat zij werken in een schone omgeving, maar ook voor de bezoekers van uw onderneming is een schone omgeving van groot belang. Bedrijven die zorgen voor een schone omgeving laten hiermee zien dat zij gastvrij zijn en geven om alle mensen in het pand.


Contact opnemen

Wij behoren tot de beste grote schoonmaakbedrijven

Schoonmaakwerkzaamheden verschillen enorm van aard en bedrijven hebben diverse ruimten die schoongemaakt dienen te worden. Daarnaast zijn er ook buiten het pand de nodige werkzaamheden te verrichten, zoals het reinigen van de ruiten en de gevel. Grote schoonmaakbedrijven bieden u de nodige services. Schoonmaakcentrale Roermond behoort tot de grotere schoonmaakbedrijven die u een veelzijdige dienstverlening bieden.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Ons schoonmaakbedrijf uit Roermond zorgt ervoor dat uw bedrijf er piekfijn uitziet, vanbinnen en vanbuiten. Wij voeren de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van schoonmaak uit. Onder onze dienstverlening valt onder meer schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, gladheidsbestrijding en facilitaire dienstverlening. Ons schoonmaakbedrijf regelt ook reiniging van zonnepanelen bij uw bedrijf.

Maak een vrijblijvende afspraak

Korte communicatielijnen en een hoge kwaliteit: dé mix waarin onze kracht ligt. Zoekt u naar grote schoonmaakbedrijven in Roermond en omgeving voor een professionele schoonmaak bij u op locatie? Wij staan voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of neem contact met ons op voor meer informatie en advies. U bereikt ons op het telefoonnummer +31 (0)475 – 340 240.