Home » Grote schoonmaakbedrijven

Grote schoonmaakbedrijven

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Grote en kleine schoonmaakbedrijven zorgen ervoor dat uw bedrijf hygiënisch schoon is én blijft. Het is niet alleen voor uw medewerkers belangrijk dat zij werken in een schone omgeving, maar ook voor de bezoekers van uw onderneming is een schone omgeving van groot belang. Bedrijven die zorgen voor een schone omgeving laten hiermee zien dat zij gastvrij zijn en geven om alle mensen in het pand. Contact opnemen

Schoonmaakcentrale Roermond behoort tot die grote schoonmaakbedrijven

Schoonmaakwerkzaamheden van verschillende aard. Bedrijven hebben veel verschillende ruimten die schoongemaakt dienen te worden. Daarnaast zijn er ook buiten het pand de nodige werkzaamheden te verrichten, zoals het reinigen van de ruiten en de gevel. Grote schoonmaakbedrijven bieden u de nodige services. Schoonmaakcentrale Roermond behoort tot de grotere schoonmaakondernemingen die u een veelzijdige dienstverlening bieden.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij bieden u een brede dienstverlening en zorgen ervoor dat uw bedrijf er piekfijn uitziet, van binnen en van buiten. Wij voeren de meest uiteenlopende werkzaamheden op het vlak van schoonmaak uit. Onder onze dienstverlening vallen onder meer schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, zonnepanelenreiniging, gladheidsbestrijding en facilitaire dienstverlening.  

Maak een vrijblijvende afspraak

Korte communicatielijnen en een hoge kwaliteit: dé mix waarin onze kracht ligt. Zoekt u naar grote schoonmaakbedrijven in Roermond en omgeving voor de professionele reiniging van uw bedrijf? Wij staan voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of vul het online contactformulier in. 
Schoonmaakservice