Home » Grote schoonmaakbedrijven

Een van de grote schoonmaakbedrijven in de regio

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Als een van de grote schoonmaakbedrijven in Limburg zorgen we ervoor dat uw bedrijf of pand schoon is én blijft. Wij hebben jarenlange ervaring in allerlei soorten onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden en zorgen voor een duurzame en kostenbesparende reiniging. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!


Contact opnemen

Wij behoren tot de beste grote schoonmaakbedrijven in Limburg

Zoekt u naar een ervaren schoonmaakbedrijf voor schoonmaakonderhoud om uw pand of bedrijf schoon en netjes te houden? Dan kunt u terecht bij Schoonmaakcentrale Roermond. Als een van de beste, grote schoonmaakbedrijven in Limburg profiteert u van maatwerk en heldere communicatie: tijdens een adviesgesprek stemmen we met u af hoe vaak en welke diensten er binnen uw pand uitgevoerd moeten worden. Na afloop van de schoonmaakdiensten ontvangt u van ons een uitgebreid overzicht met alle uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij voeren de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van schoonmaak en onderhoud voor u uit, als een van de grote schoonmaakbedrijven in de regio. Onder onze dienstverlening valt onder meer:

Maak een vrijblijvende afspraak

Korte communicatielijnen en top kwaliteit: dé mix waarin onze kracht ligt. Zoekt u naar grote schoonmaakbedrijven in de omgeving van Roermond voor een professionele schoonmaak bij u op locatie? Wij staan voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek of neem contact met ons op voor meer informatie en advies. U bereikt ons op het telefoonnummer +31 (0)475 – 340 240 of per e-mail via info@scr-roermond.nl.

Schoonmaakcentrale Roermond