Home » Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Echt

Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf dicht bij Echt

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Ons milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in de buurt van Echt gaat helemaal mee met de tijd. In het verleden werd er niet veel aandacht besteed aan de milieuvriendelijkheid van schoonmaakwerkzaamheden die door ondernemingen werden uitgevoerd. Dat is in deze tijd wel anders. Iedereen besteedt meer aandacht aan duurzaamheid en zorgt ervoor dat alles zo veel mogelijk milieubewust wordt uitgevoerd. Schoonmaakcentrale Roermond gaat zeker in deze trend mee. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf vinden wij duurzaamheid een belangrijk aspect van onze onderneming.

Contact opnemen

Kies voor een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Steeds meer mensen kiezen voor een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf. Iedereen denkt bewuster en beter na over duurzaamheid, waardoor er steeds vaker gekozen voor milieuvriendelijke bedrijven. Dit is een goede keuze, want het is essentieel om bewust met de aarde om te gaan. Schoonmaakcentrale Roermond biedt bedrijven in de regio een veelzijdige dienstverlening aan, waarbij volop aandacht is voor een milieuvriendelijke aanpak. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor onze werkwijze bij ongediertebestrijding.

Milieuvriendelijk schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Maak gebruik van de uitstekende service van ons groene bedrijf

Ons schoonmaakbedrijf bestaat al tientallen jaren. Door de jaren heen wisselen onze producten en technieken. Op de eerste plaats doen wij dit om onze zakelijke klanten een steeds beter resultaat te garanderen. Daarnaast kiezen we voor continue innovatie om meer aandacht te besteden aan duurzaamheid en milieu. Dit leidt ertoe dat wij ons vandaag de dag mogen rekenen tot de ‘groene’ bedrijven in de regio en dit zullen we ook zo houden. 

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

U kunt bij ons milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf terecht voor diverse schoonmaakdiensten, waaronder glasreiniging, reiniging van zonnepanelen en facilitaire dienstverlening in regio Echt. Maar ook voor vloeronderhoud rekent u op ons. Wij staan voor u klaar als uw betrouwbare partner. Voor meer informatie, deskundig advies of een vrijblijvende offerte neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of stuur een e-mail naar info@scr-roermond.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Schoonmaakcentrale Roermond