Home » Ongediertebestrijding Roermond

Ongediertebestrijding in Roermond en omgeving

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Heeft u binnen uw bedrijf last van ongedierte of wespen en zoekt u naar een specialist op het gebied van ongediertebestrijding in of nabij Roermond? Maak dan gebruik van de expertise van Schoonmaakcentrale Roermond. Wij hebben veel ervaring op het gebied van wespenbestrijding en andere soorten ongediertebestrijding en helpen u graag!

Contact opnemen

Ongediertebestrijding voor alle ongedierte

Het is erg vervelend als u last heeft van ongedierte, zoals muizen, ratten, spinnen, wespen of andere dieren. Ongedierte is namelijk niet eenvoudig weg te krijgen, omdat de insecten en dieren voedsel en beschutting vinden in uw pand. Door goede ongediertebestrijding, zoals wespenbestrijding, van onze specialisten bent u echter binnen de kortste keren van deze ongewenste indringers af. Onze specialisten geven u ook graag deskundig advies over hoe u overlast van ongedierte voorkomt, zodat u er in de toekomst geen last meer van heeft.

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Wespenbestrijding voor een veilige werkomgeving

Heeft u een wespennest in of nabij uw bedrijfspand en ervaart u overlast? Met de wespenbestrijding van Schoonmaakcentrale Roermond is dit snel verleden tijd en betreedt u uw pand met een gerust hart. Wij beschikken over de modernste apparatuur om een wespennest vakkundig, veilig en snel te verwijderen. Zo betreden u en uw medewerkers weer met een gerust hart uw bedrijfspand. Naast wespenbestrijding en ongediertebestrijding schakelt u ons ook in voor vele andere schoonmaakdiensten van hoogwaardige kwaliteit, zoals:

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Wilt u ons inschakelen voor wespenbestrijding? Of heeft u ander ongedierte waar u van af wilt? Door goede ongediertebestrijding bent u binnen de kortste keren van de overlast in uw pand af. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)475 – 340 240 of door een e-mail te sturen naar info@scr-roermond.nl. We beantwoorden al uw vragen over ongediertebestrijding, bijvoorbeeld specifiek wespenbestrijding, graag.

Schoonmaakcentrale Roermond