Home » Portieken schoonmaken

Portieken schoonmaken

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Schoonmaakcentrale Roermond is dé professional die u zoekt als u uw portieken wilt laten schoonmaken. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden in en rondom diverse panden. Hierbij gaan wij op effectieve wijze te werk, bovendien maakt ons schoonmaakteam uit Roermond gebruik van milieuvriendelijke materialen wanneer ze bijvoorbeeld uw portieken schoonmaken.

Contact opnemen

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

U laat uw portieken schoonmaken voor een goede eerste indruk

Portieken bevinden zich bij de ingang van een gebouw en zorgen om die reden voor de eerste indruk van uw gebouw. Daarom is het voor u van belang dat uw portiek helemaal schoon is. Hiervoor schakelt u onze professionele schoonmaakservice in. Wij reinigen uw portieken op grondige wijze. Wilt u de portieken laten schoonmaken als onderdeel van het schoonmaakonderhoud aan uw appartementencomplex? Dat kan uiteraard bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw portiek er netjes uitziet en een waar visitekaartje voor uw pand is.

Schakel ons team in

Heeft u interesse in de services van een van de grootste schoonmaakbedrijven van Limburg en wilt u uw portieken laten schoonmaken door ons team uit Roermond? Informeer dan direct naar onze dienstverlening en laat een portiekreiniging op eenmalige of periodieke basis uitvoeren. Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar +31 (0)475 – 340 240 of vul ons contactformulier in.