Home » Portieken schoonmaken

Portieken schoonmaken

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Schoonmaakcentrale Roermond is dé professional die u zoekt als u portieken wilt laten schoonmaken. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden in en rondom diverse panden. Hierbij gaan wij op effectieve wijze te werk. Bovendien maakt ons schoonmaakteam uit Roermond gebruik van milieuvriendelijke materialen wanneer ze uw portieken schoonmaken.

Contact opnemen

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

U laat uw portieken schoonmaken voor een goede eerste indruk

Voor een goede eerste indruk bij de binnenkomst van uw pand of appartementencomplex is het belangrijk dat u de portieken regelmatig laat schoonmaken. U schakelt daarom ons professionele schoonmaakbedrijf in dat eenmalige of periodieke onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoert, zodat uw portiek er weer spic en span uitziet. Tijdens een adviesgesprek inventariseren we met u wat er moet gebeuren en wat uw specifieke wensen zijn. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de diensten die op het portiekschoonmaak van toepassing zijn.

Schakel ons team in voor uw klus

Heeft u interesse in de services van een van de grootste schoonmaakbedrijven van Limburg en wilt u uw portieken laten schoonmaken door ons team uit Roermond? Informeer dan direct naar onze dienstverlening en laat een portiekreiniging op eenmalige of periodieke basis uitvoeren. Heeft u nog vragen over onze schoonmaakdiensten voor een VvE of vastgoedeigenaar? Bel dan gerust naar +31 (0)475 – 340 240, stuur een e-mail naar info@scr-roermond.nl of vul ons contactformulier in.