Home » Portieken schoonmaken

Portieken laten schoonmaken

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Wilt u portieken laten schoonmaken? Dan is Schoonmaakcentrale Roermond de professional die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden in en rondom diverse panden. Hierbij gaan wij op effectieve wijze te werk. Bovendien maakt ons schoonmaakteam uit Roermond bij het schoonmaken van uw portieken gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Contact opnemen

Laat uw portieken regelmatig schoonmaken voor een goede eerste indruk

Het regelmatig laten schoonmaken van uw portieken is belangrijk voor een goede eerste indruk bij de binnenkomst van uw pand of appartementencomplex. U schakelt daarom het team van ons professionele schoonmaakbedrijf in dat eenmalige of periodieke onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoert, zodat uw portiek er weer top uitziet. Tijdens een adviesgesprek inventariseren we met u wat er moet gebeuren en wat uw specifieke wensen zijn. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de diensten die voor u van belang zijn. Naast het schoonmaken van portieken kan ons team namelijk nog veel meer voor u doen!

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Schakel ons team in voor uw schoonmaakklus

Heeft u interesse in de services van een van de grootste schoonmaakbedrijven van Limburg en wilt u uw portieken laten schoonmaken door ons team? Informeer dan direct naar onze dienstverlening en laat een portiekreiniging op eenmalige of periodieke basis uitvoeren. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over onze schoonmaakdiensten voor een VvE of vastgoedeigenaar? Bel dan gerust naar +31 (0)475 – 340 240 of stuur een e-mail naar info@scr-roermond.nl.

Schoonmaakcentrale Roermond