Home » Schoonmaak vve

Schoonmaak voor een VvE

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

De schoonmaak van uw complex, als lid van een VvE, is een grootschalige klus die u het liefst uitbesteedt. Daarom is het verstandig om hier een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor in te schakelen. Schoonmaakcentrale Roermond is u in dit geval graag van dienst met schoonmaak voor u als VvE. Wij nemen uw pand van top tot teen onder handen en zorgen voor een uitstekend eindresultaat!

Contact opnemen

Met onze schoonmaak heeft u als VvE diverse mogelijkheden

Wij verzekeren u als VvE van uitstekende service bij de schoonmaak van uw pand. Zowel de binnen- als buitenkant van uw appartementencomplex of ander type woning voorzien wij van een grondige reiniging, zodat het woongenot onder de bewoners toeneemt. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal. In een adviesgesprek bespreken we met u hoe vaak de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en welke diensten op uw pand van toepassing zijn. U heeft als VvE de keuze uit diverse mogelijkheden op het gebied van schoonmaak, waaronder:

Glasreiniging Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u graag een schoonmaakspecialist inschakelen voor een grondige reiniging van uw pand? Dan staat ons ervaren schoonmaakbedrijf uit Roermond voor u klaar. Ontdek wat wij voor u als VvE kunnen betekenen en laat de schoonmaak van uw pand aan ons over. Wilt u graag meer weten over onze werkzaamheden of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op via +31 (0)475 – 340 240 of info@scr-roermond.nl.

Schoonmaakcentrale Roermond