Home » Spoed schoonmaak

Met spoed een schoonmaak uit laten voeren

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Wilt u met spoed een schoonmaak laten uitvoeren? Dit komt natuurlijk niet wekelijks voor. Het is in veel gevallen helaas nodig om schoonmaakwerkzaamheden ruim van tevoren te bespreken en te plannen. Het is daarom vaak niet eenvoudig om een ervaren schoonmaakbedrijf snel in te schakelen om werkzaamheden voor u te verrichten. Bij Schoonmaakcentrale Roermond hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, wij staan namelijk ook bij spoed voor u klaar!

Contact opnemen

Wanneer laat u met spoed een schoonmaak uitvoeren?

Een schoonmaak met spoed kan in meerdere situaties nodig zijn. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met calamiteiten, waardoor er op zeer korte termijn facilitaire diensten verricht moeten worden om weer verder te kunnen met de bedrijfsprocessen. Wanneer u met spoed een ervaren team in de schoonmaak nodig heeft, dan bent u welkom bij ons. Wij bieden professionele schoonmaakdiensten aan voor alle bedrijven in Roermond en elders in Noord-Limburg. U kunt bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan periodiek schoonmaakonderhoud. Daarnaast staan wij altijd op korte termijn klaar voor ondernemingen die met spoed een ervaren poetsbedrijf voor de kantoorschoonmaak nodig hebben.

Schoonmaak bedrijven Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaakcentrale Roermond

Neem contact met ons op en deel uw wensen

Moet er met spoed een schoonmaak plaatsvinden binnen uw bedrijf? Neem dan direct contact op met ons schoonmaakbedrijf in Roermond om snel een afspraak voor een zakelijke schoonmaak in te plannen. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of stuur een e-mail naar info@scr-roermond.nl en deel uw wensen met ons.

Schoonmaakcentrale Roermond