Home » Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Kantoorschoonmaak is allesbehalve standaard. Geen kantoorpand en geen werkplek is hetzelfde. Ieder bedrijf heeft dan ook de eigen wensen, eisen en behoeften wanneer het gaat om kantoorreiniging. Bij Schoonmaakcentrale Roermond kunt u al uw specifieke voorkeuren neerleggen. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening wordt aangepast op uw behoeften. Zo verzorgen wij altijd een service die uitstekend bij u past. Contact opnemen

Professionele kantoorschoonmaak door Schoonmaakcentrale Roermond

Wanneer u bij ons komt voor kantoorschoonmaak, dan gaan wij eerst met u in gesprek. Wij leggen u vrijblijvend onze mogelijkheden voor en horen daarnaast natuurlijk graag van u wat uw specifieke behoeften zijn. Op basis daarvan kunnen wij goede afspraken maken die goed bij uw kantoorpand passen.  

Kantoorschoonmaak Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Meer dan alleen kantoorschoonmaak

U bent bij ons schoonmaakbedrijf welkom voor een professionele reiniging van uw kantoor, indien gewenst op periodieke basis. Wij bieden nog tal van andere services waar u uw voordeel mee kunt doen. Zo zijn wij in te schakelen voor onder meer facilitaire dienstverlening, gladheidbestrijding, glas- en gevelschoonmaak, zonnepanelenreiniging en zelfs ongediertebestrijding. Door onze ruime ervaring zijn wij van alle markten thuis.  

Neem contact met ons op

Wij verzorgen uw kantoorschoonmaak op hoog niveau. Bij ons is de klant koning, zoals dat hoort. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening, en daar zetten wij ons optimaal voor in. Wilt u meer weten over onze schoonmaakservices of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)475 – 340 240, of door het online contactformulier in te vullen. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.