Home » Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud


Contact opnemen

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u betreft een kantoorschoonmaak

Wanneer u bij ons komt voor kantoorschoonmaak, gaan wij eerst met u in gesprek. Wij leggen u vrijblijvend onze mogelijkheden voor en horen daarnaast natuurlijk graag van u wat uw specifieke behoeften zijn. Op basis daarvan maken we samen goede afspraken over hoe wij uw kantoor professioneel schoonmaken.

Kantoorschoonmaak Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Onze dienstverlening is zeer divers

U bent bij ons schoonmaakbedrijf in Roermond welkom voor een grondige kantoorschoonmaak, indien gewenst op periodieke basis. Wij bieden nog tal van andere services aan waar u uw voordeel mee doet. Zo schakelt u ons onder meer in voor facilitaire dienstverlening, gladheidbestrijding, glas- en gevelschoonmaak bij uw pand, portiekenschoonmaak en zelfs ongediertebestrijding. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij van alle markten thuis.

Neem contact met ons op

Ons schoonmaakbedrijf in Roermond, nabij Echt, verzorgt uw kantoorschoonmaak op hoog niveau. Bij ons is de klant koning, zoals dat hoort. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening, en daar zetten wij ons optimaal voor in als wij uw kantoor reinigen. Wilt u meer weten over onze schoonmaakservices of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)475 – 340 240 of door het contactformulier in te vullen. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op voor het reinigen van uw kantoor.