Schoonmaakbedrijf voor regio Weert

Vacatures

Schoonmaakbedrijf voor Weert of Echt

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Weert of Schoonmaakbedrijf in Echt? Wij bieden al sinds 1976 schoonmaakdiensten aan. We hebben een OSB-Keurmerk - een keurmerk voor schoonmaakbedrijven. Dit betekent dat wij de beste kwaliteit aanbieden. Onze diensten bestaan uit zowel langdurige als korte schoonmaakklussen. We reinigen naast keukens en badkamers ook vloeren, zonnepanelen, glas en gevels. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Weert, bent u bij ons aan het juiste adres!

Glas- en gevelreiniging
Het schoonmaken van ramen kan een vervelende klus zijn. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van vuil op de ramen. We gebruiken een speciaal schoonmaakmiddel dat de ramen schoonmaakt en het glas intensief reinigt. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de kozijnen, randen en richels weer opknappen. Ons schoonmaakbedrijf bespreekt met u de voorkeuren en we reinigen zelfs overkappingen en/of serres - en dat allemaal milieuvriendelijk.

Het schoonmaken van panden
Bent u op zoek naar schoonmakers in Weert? Wij maken onder andere kantoren, winkelcentra, zorginstellingen en appartementencomplexen schoon. Bespreek met ons uw wensen en wij zullen advies geven over hoe dit het beste aangepakt kan worden. Tevens zorgen wij voor facilitaire dienstverlening in Weert. Werkt het riool niet naar behoren, of zit u zonder licht? Wij lossen deze en soortgelijke problemen graag voor u op. Zo doen we bijvoorbeeld plafondonderhoud, het opruimen van zwerfafval, tapijtreiniging en huismeester taken. Heeft u last van ongedierte Schoonmaakcentrale kunt u hiermee helpen: vraag voor vrijblijvend advies of wij komen ter plekke de situatie bekijken.

Schoon energie opwekken
Zonnepanelen zijn erg efficiënt, maar ze dienen ook gereinigd en onderhouden te worden. Ons schoonmaakbedrijf in Weert reinigt zonnepanelen één keer per jaar met mineraalvrij water. Door deze manier van schoonmaken, komen er geen kalkresten op de zonnepanelen. Ze blijven onbeschadigd en u bent in staat op een milieuvriendelijke manier energie op te wekken.

Interesse in onze diensten? Neem dan contact op met Schoonmaakcentrale Roermond. Dit kan via de telefoon, email of door het contactformulier in te vullen. Bespreek uw wensen, wij houden vooraf een vrijblijvend adviesgesprek. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan!