Home » Werken in schoonmaakbranche

Werken in de schoonmaakbranche

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Wilt u graag werken in de schoonmaakbranche bij een ervaren bedrijf? Dan moet u de vacatures van Schoonmaakcentrale Roermond eens bekijken. Wij voeren schoonmaakwerk uit in de gehele regio Roermond en daarbuiten. Regelmatig worden er schoonmakers gezocht bij ons bedrijf, die ons kunnen versterken tijdens deze diverse werkzaamheden in Roermond en omstreken. Bekijk onze vacaturepagina en wie weet gaat u binnenkort wel aan de slag bij het leukste schoonmaakbedrijf uit de regio!


Contact opnemen

Werken in de schoonmaakbranche binnen een ervaren bedrijf

Binnen ons schoonmaakbedrijf zijn we regelmatig opzoek naar nieuwe vakmensen die willen werken als schoonmaakmedewerker. We bieden zowel fulltime als parttime functies aan bij allerlei bedrijven binnen de regio. U voert diverse werkzaamheden uit in Roermond en omstreken en gaat vaak zelfstandig aan de slag, waarbij u verantwoordelijk bent voor het onderhoud en het schoon en hygiënisch achterlaten van het pand. Enige ervaring met werken als schoonmaakmedewerker in de schoonmaakbranche is gewenst, maar geen vereiste.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Diverse schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmaakcentrale Roermond voert divers schoonmaakwerk en onderhoud uit in de regio. Zo verzorgen we niet alleen het schoonmaakonderhoud en de facilitaire dienstverlening van bedrijven, maar reinigen we ook glas en gevels, zonnepanelen en faciliteren we ongediertebestrijding. Er worden daarom ook regelmatig nieuwe collega’s gezocht die willen werken als schoonmaakmedewerker en van afwisseling houden. Voor het werken bij een schoonmaakbedrijf in de schoonmaakbranche binnen een uitdagende functie kunt u daarom uitstekend bij ons bedrijf terecht!

Schoonmaakcentrale Roermond