Home » Werken in schoonmaakbranche

Werken in schoonmaakbranche

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Wilt u graag werken in de schoonmaakbranche bij een ervaren bedrijf? Dan moet u de vacatures van Schoonmaakcentrale Roermond eens bekijken. Wij voeren schoonmaakwerk uit in de gehele regio Roermond en daarbuiten. Regelmatig worden er schoonmakers gezocht bij ons bedrijf, die ons kunnen versterken tijdens deze diverse werkzaamheden in Roermond en omstreken. Bekijk onze vacaturepagina en wie weet gaat u binnenkort wel aan de slag bij het leukste schoonmaakbedrijf uit de regio!


Contact opnemen

Werken in de schoonmaakbranche binnen een ervaren bedrijf

Binnen ons schoonmaakbedrijf in Roermond worden er regelmatig schoonmakers gezocht. We bieden zowel fulltime als parttime functies aan bij allerlei bedrijven binnen de regio. U voert divers schoonmaakwerk uit in Roermond en omstreken en gaat vaak zelfstandig aan de slag, waarbij u verantwoordelijk bent voor het onderhoud en het schoon en hygiënisch achterlaten van het pand. Enige ervaring met werken in de schoonmaakbranche is gewenst, maar geen vereiste.

Schoonmaakcentrale Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Schoonmaak bedrijven Roermond

Divers schoonmaakwerk in regio Roermond

Schoonmaakcentrale Roermond voert divers schoonmaakwerk en onderhoud uit in regio Roermond. Zo verzorgen we niet alleen het schoonmaakonderhoud en de facilitaire dienstverlening van bedrijven, maar reinigen we ook glas en gevels, zonnepanelen en faciliteren we ongediertebestrijding. Er worden daarom ook regelmatig nieuwe schoonmakers gezocht die van afwisseling houden en woonachtig zijn in regio Roermond. Voor werken in de schoonmaakbranche binnen een uitdagende functie kunt u daarom uitstekend bij ons bedrijf terecht!

Solliciteer direct op een van onze vacatures

Wilt u ook werken in de schoonmaakbranche binnen een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid? Bekijk dan onze schoonmaakvacatures, waar regelmatig nieuwe schoonmakers worden gezocht voor diverse functies in Roermond en omstreken. U solliciteert eenvoudig online door uw cv en motivatie naar ons op te sturen. Heeft u vragen over het schoonmaakwerk bij Schoonmaakcentrale Roermond? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)475 – 340 240 of door een e-mail te sturen naar info@scr-roermond.nl.