Home » Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud in regio Haelen

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

​Wilt u schoonmaakonderhoud laten uitvoeren bij uw bedrijf in regio Haelen? Schoonmaakonderhoud is voor bedrijven zeer belangrijk. Op de eerste plaats is het vanzelfsprekend uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een schone, gezonde en prettige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers. Daarnaast wilt u uw gasten en/of klanten ontvangen in een net uitziend bedrijfspand. Ons ervaren schoonmaakbedrijf uit Roermond zorgt ervoor dat uw pand altijd hygiënisch en schoon is. Voor goed schoonmaakonderhoud bij uw bedrijf in regio Haelen maakt u gebruik van de diensten van Schoonmaakcentrale Roermond!

Contact opnemen

Professioneel en veelzijdig schoonmaakonderhoud in de omgeving van Haelen

Als ervaren schoonmaakbedrijf in Roermond, nabij Haelen, bieden we u professioneel en veelzijdig schoonmaakonderhoud aan tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast profiteert u bij ons van korte communicatielijnen, de juiste mentaliteit, hoogwaardige kwaliteit en optimale betrouwbaarheid. Wanneer wij afspraken met u maken, komen wij deze altijd na. Dit geeft u de nodige zekerheid. Wij hebben ons gespecialiseerd in sanitaire hygiëne en zijn u van dienst met diverse werkzaamheden, zoals:

Schoonmaakonderhoud vloeren Roermond

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Glasreiniging Roermond

Maak snel een afspraak bij ons

Wilt u een ervaren partner inzetten voor uw schoonmaakonderhoud in de buurt van Haelen? Dan nodigen wij u uit om eens kennis te maken met de brede dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf uit Roermond. Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of e-mail naar info@scr-roermond.nl voor meer informatie en voor deskundig advies.