Schoonmaken bedrijf

✔ OSB Keurmerk

✔ Voor al uw soorten vloeren

✔ Ook éénmalig klein onderhoud

Het schoonmaken van een bedrijf vereist een specifieke aanpak. Het is immers om meerdere redenen belangrijk dat een bedrijf hygiënisch schoon is. Klanten voelen zich prettiger in een schone omgeving en werknemers voelen zich gezonder wanneer zij werken op een schone werkplek. Wanneer u zorgt voor een schoon bedrijf, dan haalt u meer uit uw klanten én uw werknemers. Schoonmaakcentrale Roermond staat voor u klaar. Contact opnemen

Professioneel schoonmaken van uw bedrijf

Het professioneel schoonmaken van een bedrijf vraagt niet altijd om dezelfde aanpak. Geen onderneming is hetzelfde. Daarnaast heeft ieder bedrijf specifieke wensen, eisen en behoeften. Schoonmaakcentrale Roermond biedt een veelzijdige dienstverlening die goed kan worden aangepast op de specifieke behoeften. Van sanitaire hygiëne tot ongediertebestrijding: u laat het met een gerust hart over aan ons schoonmaakteam.  

Benieuwd naar wat wij allemaal doen?

Diensten bekijken

Het schoonmaken van uw bedrijf aan ons overlaten

Wij bieden een professionele reiniging op hoog niveau. Onze dienstverlening biedt u veel verschillende mogelijkheden, waaronder schoonmaakonderhoud, zonnepanelenreiniging, facilitaire dienstverlening en glas- en gevelreiniging. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor gladheidsbestrijding wanneer dit wenselijk is. Wij bespreken onze mogelijkheden vrijblijvend met u tijdens een adviesgesprek. Hierin denken wij graag met u mee over de services die het best bij uw bedrijf passen.  

Vraag online een offerte aan

Wilt u het schoonmaken van het bedrijf aan ons overlaten en bent u benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening? U kunt bij Schoonmaakcentrale Roermond een vrijblijvende offerte aanvragen via het online contactformulier. Heeft u vragen of heeft u behoefte aan meer informatie en advies? Bel naar +31 (0)475 – 340 240 of vul het contactformulier in.